Избата е вкопана в естественото земно възвишение, естествени температурни условия за отлежаване на селектираните вина Zeyla и лимитираните серии Chateau Copsa Cuvee, 6IX и 8TH. Вината отлежават в барици – френски, американски и български. Тук истинските дегустатори могат да отпиват от вината от различните бъчви. Екипът ни ще се радва да ви представи нашите вина и процеса на тяхното създаване, под формата на различни варианти на винени дегустации. За гостите, който имат желание за по-задълбочени познания в процеса на правене на вино и опознаване на вината ни, нашите енолози с дългогодишен опит са насреща, при предварителна уговорка. Екипът на Шато Копса е на разположение, за да направи дегустации по ваше персонално желание.

YU9S4450YU9S4452IMG_4841_1

 

 

 

 

 

 

 

 

Дегустации в Шато Копса – ИЗТЕГЛЯНЕ (Дегустация на Вина)

 

 

 

 

 

Тази част на Средна гора е една от най-красивите и е богато залесена с вековни букови масиви, затова и тук се излиза на лов за сърна, елен, дива свиня, лисица. Подсигуряваме по предварителна заявка и с оглед на ловния сезон гид-ловец , добре познаващ местността, както и оф-роуд джипове.

В непосредствена близост до Шато Копса е местността Манастирски ливади, от където се тръгва по няколко туристически маршрута в Стара Планина. При добри метеорологични условия работи лифт, който се изкачва до хижа Незабравка. За любителите на колоезденето е изградено трасе за планинско колоездене.

В близкия град Сопот е ситуиран Европейски център за екстремни спортове и медитация “ШАМБАЛА”.

Обиколка на историческите места в Подбалкана – вие сте в сърцето на Розовата долина и най – възрожденския край на България. На близки разстояния от Шато Копса са гр. Копривщица, гр. Карлово, гр. Сопот, гр. Калофер, където могат да бъдат разгледани къщите – музеи на велики исторически личности, свързани с българското Възраждане.

Очаквайте скоро…

Очаквайте скоро…