Защо виното е перфектният подарък?

Защо виното е перфектният подарък?! На този въпрос ще Ви отговорим в тази статия. Сигурни сме, че всеки от нас е имал поводи, в които трябва да измисли подарък за някого и не може да се сети какво би било най-подходящо за конкретния човек. Виното никога не излиза от мода. Хората го пият, когата имат хубав повод или са в приятна компания и това почти винаги се свързва с щастие и радост. Така че, не се колебайте да поднасяте по-често приятни емоции на близките си хора.

Изборът на правилното вино

Изборът на правилното вино е страхотен начин да покажете на любимите си хора, че Ви е грижа за тях. Да съобразите вкусовите им предпочитания и да отделите време за избора на вино ще покаже колко добре ги познавате и колко Ви е грижа. 

Вино за всеки повод

Има вина за всякакви поводи. Виното е подходящ придружител на много от най-сладките удоволствия в живота и следователно е подходящ подарък във всякакви ситуации. Независимо дали става дума за сватба или рожден ден, за кръщене или коледен подарък, със сигурност ще има вино, което да съответства на повода.  Всъщност точно тези значими събития в нашия живот се свързват със специфичните и лимитирани вина, които се купуват за специални поводи. Можем да изберем дали да  изпием виното на деня или да го запазим до определен важен момент в нашия живот, като годишнина или рожден ден. Виното е чудесен начин да се отбележи значението на тези големи събития.  Когато подарявате вино като подарък за отбелязване на сватба, годишнина или рожден ден – реколта на вино, датираща от годината на брака или раждането, може да бъде чудесен личен начин да отпразнувате повода.

Виното е идеалният подарък за вечеря

Когато носите вино на вечеря като подарък за вашите домакини, можете да изберете вино, което допълва ястието и показва колко мисъл сте вложили в събитието. Ако не сте сигурни кое е най-доброто вино, което да пасне на определени ястия, може се свържете с някой от нашия екип или да посетите уебсайта ни, където при всяко вино ще откриете най-подходящата храна, която да съчетаете с него. 

 

vinoto- perfekten podaruk

Форма на подарък

Виното може да бъде красиво опаковано и да се превърне в много атрактивен и оригинален подарък. Когато става въпрос за подаръци, представянето е важно и опаковката прави първото впечатление. Красивата опаковка наистина ще направи подаръка ви изключително специален. Подаръчна кутия за вино може да предостави стилно решение. Точно това представляват луксозните подаръчни кутии на Шато Копса, Le MonSen – стил и качество събрани в красива кутия, като може да изберете между 7 различни вида оригинални кутии, които може да разгледате и поръчате тук. При нас може да брандирате вашето вино със свой дизайн или да подарите гурме дегустация с лимитирани вина, което да остане едно незабравимо преживяване за вас и вашия любим човек.

Няма срок на годност

Виното е страхотен подарък, защото няма натиск върху получателя да го изпие веднага. Даже напротив, колкото повече стои едно вино, толкова по-ценно става то и съхранявано добре, то се подобрява с възрастта. Това означава, че получателя може да му се наслади в подходящ за него момент. 

Виното е създадено, за да се споделя

Виното е подарък, който казва: „Споделете ме“. Независимо дали получателят ще го изпие с вас веднага, или ще му се наслади с любимите хора на по-късна дата, виното винаги е наслада за обществото. Като подарявате на някого вино, вие не просто го гощавате с вино – вие му позволявате да споделя преживяванията си с хората, които го обичат.

vino idealen podaruk

 

Има неочаквани ползи за здравето

Според изследване, публикувано в Telegraph, червеното вино има няколко неочаквани ползи за здравето, като някои проучвания показват, че е добро за зъбите, поддържа ни психически подвижни и ни помага да живеем по-дълго. Очевидно тези ползи могат да бъдат изпитани само ако пиете умерено, но те все пак са ползи за здравето за нещо толкова вкусно! Сигурни сме, че ще се съгласите, че виното е наистина универсален подарък, подходящ за широк спектър от личности и поводи. Независимо дали празнувате Коледа, рожден ден или просто сте с  добър приятел, със сигурност ще има бутилка вино, която отговаря на вашите нужди.

Не забравяйте да разгледате нашата голяма гама от подаръци с вино, с които може да зарадвате вас и вашите близки. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *