Дегустация на мед и сирене в Шато Копса

Дегустацията на мед и сирене в Шато Копса е перфектният начин да се откъснете от сивото ежедневие и да се насладите на нещо натурално и вкусно, вплитащо в себе си изискаността на държави като Франция и Италия, но и чувството за уют и дом, което нашата прекрасна България носи в себе си.

Няма да сгрешим, ако кажем, че виното и сиренето са създадени един за друг, а когато е намесен и домашно приготвен мед, експлозията от вкусове е гарантирана. Въпреки това, има тънкости в съчетаването на тези три продукта и ние от Шато Копса сме експерти в създаването на перфектната дегустация.

Домашно приготвената храна, не може да бъде сравнявана с нищо друго, затова и за нас е от изключителна важност да предоставим на клиентите ни продукти единствено и само от местни производители.

 

Процес на дегустация на мед и сирене в Шато Копса

Внимателно подбраните 3 вида мед, сирене и вино ще превърнат дегустацията в едно неповторимо изживяване за Вас и небцето Ви. След като отпиете от нашите специално селектирани вина, приготвени с много любов и внимание, ще имате възможност да пробвате съответния мед, и да приключите с хапчица от сирене, която да е перфектния завършек на тази вкусова идилия.

 

Какво включва дегустацията на мед и сирене в Шато Копса

Възползвайки се от нашата дегустация на мед и сирене, Вие ще имате възможност да опитате:

  • 3 вида мед от местен производител: букет, лавандулов и манов мед
  • 3 вида сирене от местен производител: краве, кашкавал и овче сирене
  • 3 вина от Шато Копса: Зейла шардоне, Rossy Rose и Зейла Каберне Совиньон

 

Цената на предлаганата от нас услуга е 22лв. на човек. Тъй като няма нищо по-хубаво от това да си кажеш наздраве с любим човек, държейки чаша вино и опитвайки вкусни, домашно приготвени продукти, на дегустацията трябва да присъстват минимум двама души. Предварителна резервация не е необходима, но все пак е препоръчителна.