Мезон и Шато Копса

ЧАСТНИ ПАРТИТА

В Шато Копса ще ви предоставим всичко необходимо за едно незабравимо частно парти. Вашите гости ще останат очаровани от прекарването, а вие ще можете да се насладите на празника. Нашият Панорамен Лаундж е с уникална гледка към Розовата долина и лозовите ни масиви. Ние можем да ви осигурим храна и напитки да запазим цялата Лаундж зона за вашето частно парти.

Вашите гости могат да бъдат настанени в Мезон ил Шато Копса. Общо разполагаме с 60 места за настаняване. Има възможност да ограничим присъствието на други посетители, ако искате вашето частно парти и стаите ви да бъдат само за вас и вашите близки.
При нас можете да направите своето частно парти незавсимо от сезона. Нашата винарна разполага с отлични условия за частни партита от всякакво естество. Зимата предлагаме уют и спокойствие около нашата камина, а лятото, ако предпочитате да сте на чист въздух, можем да направим вашето частно парти в нашия двор.
Мезон и Шато Копса разполагат с басейн, който може да използвате в летните сезони. Парти около басейна – мечтата на всеки! Ние ще ви помогнем да организирате вашето частно парти мечта, като ви помогнем с всеки детайл, от окрасата до менюто. Също така можем да ви помогнем с избора на диджей, ако планирате партито ви да включва и танцова забава.

За повече информация и резервации се обадете на тел. 0882 645 452 или се свържете с нас на [email protected]

CHATEAU COPSA

Reservations: +359 882 645 452 GPS location: +42° 38′ 51.87″, +24° 42′ 22.55″ Karlovo

sofia office

Address: Sofia 1700, Vitosha, Emanuil Popdimitrov 13 Phone: +359 884 543 082