WineFLUENCER. 7 идеи за невероятни снимки с вино за Инстаграм.
Снимка с вино подходяща за Инстаграм

Ако обичате вино и да го споделяте с приятели, тези 7 съветa за това как да снимате вино по ефектен начин ще ви доведат до следващото ниво на страхотните снимки в Instagram.

В края на лятото или началото на есенния сезон- любимият на винарите, е време да се възползваме от хубавото време, докато можем и да го отразим в Инстаграм! Ние сме подготвили 7 предложения за ефектни снимки на вино, достойни за социалната платформа. Вдъхновете се сега преди да направите последен уикенд на морето, пикник на открито или ако просто търсите нова идея за вашия профил в Инста. 

Време е да започваме. Няма да ви разочароваме, така че се пригответе за една неповторима класация и страхотни предложения за снимки с вино. 

#АлаДитафонТийз

Първи вариант на снимка с вино - Стил Дита фон Тийз

 

Черно-бяла или цветна Дита ще си остане “Кралицата на Бурлеска”, така че нямаше как да не спомедилим нашето вдъхновение за снимка с винена напитка за Инстаграм без да заговорим за Дита. Знаем какво ще кажете! “От къде, за Бога да намеря подобна чаша?!” Известно ни е, че такава чаша за вино или шампанско не се намира навсякъде, затова ви предлагаме и алтернативни варианти на вечната снимка на Дита, които можете да направите с помощта на илюзия с камера. Ето ги и нашите предложения:

Предложения за снимки с вино за качване в Инстаграм

#СексисВино

Секси снимки с вино за Инстаграм

Виното е израз на емоция! Ако се чувствате нетипично дръзки и силни то е време за фотосесия с чаша вино в ръка и една съвършена визия. Налейте си чаша червено вино или бонбонено розе и започнете да експериментирате. В случай, че все още ви липсва вдъхновение, няколко глътки вино около пладне ще ви помогнат да откриете своето “Аз” и да развихрите фантазията си.

 

#ВиненаВъртележка

Снимка в стил Винена въртележка

Нали помните всички онези съвети, които сме ви давали досега за дегустация на вино. Време да ги вкараме в употреба в контекста на ефектна снимка с вино. Е, ако все пак не ги помните с радост ще ви ги припомним. Преди да завъртим виното в чашата е препоръчително да помиришем неговите аромати, за да усетим “първия нос” на виното. Така разбираме кои са първичните качества на виното, което дегустираме. В този конкретен случай завъртането на виното може да бъде малко по-бурно. Винаги я има възможността в опитите си да постигнем ефекта “винена въртележка” малко да се изцапаме, но пък снимката определено си заслужава.

 

#ОгледалнаГледка

Виното и идеите за винени снимки в Инстаграм

Слънце, плаж, пясък, вино и лек полъх на морски вълни! Ако това не ни вдъхнови за добра снимка, нищо няма да успее! За подобна снимка, ще имате нужда от помощта на любител- фотограф. Няма да ви лъжем, ще трябват няколко опита, за да постигнете желания ефект, но в отпускарския сезон винаги имаме малко време за убиване.

 

#ОбратноВижданесВино

Снимки с обратно виждане в чаши за вино

Илюзионите снимки определено привличат вниманието на потребителите и несъмнено ще допаднат на вашите почитатели. Ако сте на почивка във винарски комплекс като Шато Копса или пиете невероятно вино в луксозен ресторант винаги можете да повдигнете настроението с една снимка “Обратно виждане” в чашата бяло вино. Тази снимка ще се получи още по-интересно с чаша пенливо вино. 

 

#Близо-ДалечесВино!

Забавна снимка за социалните платформи с напитка

Да, правилно виждате! Това дори не е снимка и виното не се виждане никъде, точно това и липсва на тази илюстрация. Ние така и не сме виждали подобна снимка с винени чаши. Но, пък вие драги читательо, можете да сте сред първите с такава или подобна снимка. Това е един от малко случай, в които изглежда някак удобно, колко близо е блока на съседката, с която сме приятели от години! Но нека да не ви ограничаваме със снимки в града, ако сте на почивка в красив арт хотел и стаите на компанията са една до друга можем да постигнем желания ефект. 

 

#ЗабавнисВино

Смешна снимка с виноЗабавна снимка с вино

Забавна снимка с вино като за социалната апликация Инстаграм

Всички знаем, че домашните ни любимци са почитатели на вино, бира и др. алкохолни напитки. И ако трябва да сме честни, не можем да ги виним. Само трябва да ги издебнем в правилния момент и ще се получи една достойна и забавна снимка. Но, ако нямате домашен любимец винаги можете да докажете любовта си към виното по забавен начин и да вкарате хумора си в снимка. 

 

#Наздраве!

Идеи за снимки с вино

Накрая, но не и на последно място ви пренасяме към старата, но изпипана рецепта за добра снимка с вино. Това е моментът, в който си казваме наздраве с приятели, близки и роднини. Често казано тази е може би най-истинската Инстаграм снимка с вино, защотото е толкова непринудена.

Това бяха нашите топ предложения за снимки с вино, които можете да публикувате в инстаграм и да предизвикате интерес във феновете си, както и да разнообразите фийда на своя профил. 

В комплексът на Шато Копса, гостите ни често се вдъхновяват и правят уникални снимки с вино. Винарски комплекс Шато Копса се намира в подножието на Розовата долина, в района на Карлово. Красотата на природата тук е неповторима, възможностите за снимки с вино са безкрайни, а изживяванията незабравими. При нас можете да приложете всяка една от нашите идеи за снимки в Инстаграм, да се насладите на природата и виното и да изкарате една страхотна семейна почивка. Разгледайте нашите предложения за престой в Шато Копса и Мезон Копса и запазете вашите дати! Ние ви очакваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *