Мезон и Шато Копса

Корпоративни събития

Специалните събития са немислими без специални места. Пространствените решения, дизайнът и декорацията, особеностите на интериора и характерът на помещенията играят изключително важна роля. Изборът на място за Вашето корпоративно събитие не може да бъде самостоятелен акт, без връзка с цялостната концепция за случая.
Предишна
Следваща
Ние вписваме вашите изисквания естетически и функционално в пространството и създаваме оригинална визия за идеята ви. Шато Копса ви предлага уникална и уютна атмосфера за провеждането на вашето корпоративно събитие.
Мезон и Шато Копса разполагат общо с около 60 места за настаняване на вашите гости. Ако решите да ангажирате стаите и в двата хотела, ще ограничим достъпа на други посетители, за да не бъдете обезпокоявани по време на частното ви събитие.
Предишна
Следваща

В Шато Копса ще се погрижим за всички детайли относно Вашето корпоративно събитие, независимо дали то е обучение, тиймбилдинг, търговска среща или конференция. Ще резервираме необходимия брой хотелски стаи, според нуждите Ви и ще настаним всички гости в желаните от тях помещения. Ще Ви помогнем в избора на меню, кетъринг, украса и цялостна визия на събитието.

За повече информация и резервации: 0882 645 452

Фамилна изба Шато Копса

За резервации: +359 882 645 452
GPS координати: +42° 38′ 51.87″, +24° 42′ 22.55″
Община Карлово

Офис в София

За информация: София 1700, кв. Витоша, ул.”Емануил Попдимитров” 13
Телефон: +359 884 543 082