Шато Копса и Каса Какао - един съюз от истински вкусове

Ние сме Шато Копса - бутикова винарска изба и Каса Какао - крафт шоколади за ценители. Идеята за този съюз идва от любовта към живота, към истинските вкусове и обичта към родното производство. Тъй като тази колаборация е рожба на любовта, решихме да представим най-хубавото от света на виното и шоколада за деня на влюбените. 

Изящното съчетание е направено, за да допринесем за вашия ден с романтичен подарък, направен с много любов и вдъхновение.   

Кратка История за Шато Копса

Да правиш хубаво вино е изкуство, особено когато в него плуват сладките сокове на хилядолетна история. Родени в сърцето на Розовата долина, ние от Шато Копса черпим знание и вдъхновение от земите на древните траки, известни с превъзходното си вино. Те вярвали в божествения му произход, празнували силата на еликсира с мистични ритуали и диви пиршества в чест на бог Дионис. Междувременно станали едни от най-добрите майстори на вино в Европа - наследство, пренесено през вековете и до днес във винарска изба Шато Копса. 

Вижте още за историята на Шато Копса.

История на винарска изба Шато Копса
Историята на виното и Шато Копса
История Каса Какао

Кратка История за Каса Какао

Историята нa Casa Kakau започва през есента на 2016 година, когато двама съпрузи решават да приготвят домашен шоколад от какаови зърна за техния син. Той е със силна хранителна алергия, затова шоколадът трябва да бъде без мляко и животински продукти, без лецитин, без глутен, без подобрители, консерванти и стабилизатори. Шоколадът се получава много успешно и семейството решава да сподели оригиналната рецепта с повече хора, които се стараят да се хранят здравословно и пълноценно.

Днес, Каса Какао има широко портфолио от веган продукти, без лецитин,глутен и без палмово масло. За направата на занаятчийските шоколади се използват само натурални продукти,истинска нерафинирана тръстикова захар, ядки и сушени плодове.

Вижте още за историята на Каса Какао.

Love Boxes - перфектният подарък за Свети Валентин

Майсторите на шоколада и виното представят две кутии на истинска наслада и блаженство за Св.Валентин. Представяме ви две кутии пълни с любов, вино и вдъхновение.

Sweet Box - Ако имате изтънчен вкус и искате да се насладите на най-сладките моменти с любимия човек, това е вашата кутия. 

Бутилка съвършено Розе с цвят сьомга и нотки на горски червени плодове, в съчетание с черен шоколад, покрит с ароматни ягоди и бял шоколад в нежната обвивка на сухи малини.

Grande Box - Време ви е да се почувствате като истински бохеми за Св.Валентин. Ако и вие сте ценители на грандиозното, на импозантното - това е вашата кутия.В нея има от всичко по много. Един завършен подарък за празника на любовта, в който няма какво да ви липсва. 

В Grande Box ще откриете вина от нашата музикална серия - Страдивариус Селекшън Руж и Страдивариус Селекшън Блан. Двете купажни вина са носители на множество награди и признания. Към тях сме комплектували занаятчийски шоколад с канела, шоколад с червена боровинка и шоколад с портокал. Лекото тяло на вината си подхожда превъзходно и с трите вида занаятчийски шоколади - два, от които са победители в най-престижното състезание по шоколатиерство International Chocolate Awards 2018.

Надяваме се да откриете старанието и любовта, които вложихме в нашия съюз за Свети Валентин.

НАГОРЕ Top