Мезон Копса

На един шадраван разстояние от своя по-голям брат Шато Копсa бутиковият арт хотел Мезон Копса смесва в идеален бленд традиция, модерност и креативност. Той посреща гостите ни от 2017 г. и се отличава с изчистената си, съвременна архитектура. Зад блестящата фасада на Мезон Копса ще откриете дизайн, който въздейства чрез контрастите – микс от бетон и дърво, предмети от семейната история на Минкови, вградени в последните интериорни тенденции. Всяка стъпка в хотела е лична среща с изкуството - от атмосферата в ресторант „Зеланос” през оригиналите на талантливи български живописци до стаите, чиито стени превърнахме в огромни картини. Дали ще се чувствате по-приятно във вълшебното присъствие на Алиса или под загадъчния поглед на смугла островитянка, зависи от вашето желание да опитате нещо ново и различно.

Хотелът разполага с 19 стаи, 2 джуниър суита, един пентхаус суит и един делукс апартамент, проектирани според модерната концепция за open space. Отделните пространства притежават собствена визия и характер, а това прави всеки ден в Мезон Копса истински неповторим.

Помислили сме за комфорта и спокойствието и на семейните ни гости. На нивото на ресторант „Зеланос“ сме осигурили чудесно оборудван детски кът. В него усмихнатите ни аниматори ще се погрижат за забавленията и добре прекараното време на децата ви както на български, така и на перфектен английски език.

 За резервации: 0882 645 452

НАГОРЕ