Гроздобер
09.09 – 11.09

Ние от Мезон и Шато Копса вярваме в силата на българските традиции и обичаи.
Завръщането към корените ни дава усещане за приемственост и цялост, която
желаем да споделим с нашите гости. Каним Ви да станете част от най-

вълнуващото есенно събитие!

 

Ще имате възможност да се включите в Гроздобера и в древен ритуал по мачкане
на грозде. Ще поставим вълнуващ и подобаващ завършек на деня с Винена Дегустационна вечеря в Замъка!

 

Записалите се до 15.08 ще получат 5% отстъпка!

 

Цена на пакет 2 нощувки

ДВОЙНА СТАЯ СТАНДАРТ
/Мезон копса/

0лв.

СУИТ МУСКАТ
/ШАТО КОПСА/

1370лв.

СТАЯ „БУТИК“
/ШАТО КОПСА/

1290лв.

СУИТ ДЖУНИЪР
/МЕЗОН КОПСА/

1370лв.

Розобер в Шато Копса Ви очаква и през 2022! 

Нека запазим традицията и прекараме Розобер 2022 заедно сред красивите гледки на Розовата долина. 

СТАЯ „ШАЛЕ“
/МЕЗОН КОПСА/

1290лв.

СУИТ ДЕ ЛУКС
/МЕзон копса/

1480лв.

В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНО:

09.09.2022

Настаняване

Настаняване в Мезон и Шато Копса след 14:00 часа с Welcome drink

19:30ч – Вечеря в Ресторант Зеланос

Ще ви очаква вечеря на бюфет със свежи салати, традиционна
българска кухня, домашно приготвени десерти.

10.09.2022

08:30ч. – Ще започнем деня с богата закуска на блок маса на терасите на ресторант Ла Кав в Шато Копса

10.00ч – Откриване на Гроздобер 2022

Енолозите на Шато Копса Мадлена и Ангел ще открият Гроздобера. Виненият специалист Иван Македонски ще разкаже за винопроизводството, пътят на гроздето от лозето до бутилката и за тероара на винарски регион Розова долина.

„Гроздобер“ – древен ритуал по мачкане на грозде

*За набралия най-много грозде – бутилка лимитирано вино от Шато Копса

12.00ч – Посещение на избата ще се запознате с процеса отлежаване на виното

12:30ч –  Обяд на сет меню в ресторант Зеланос

15:30 Мастърклас с Иван Македонски
КАРЛОВСКИ МИСКЕТ: ПРЕДИ И СЕГА

Лицето на стария местен сорт от корените до наши дни.
Трансформации и линии на бъдещето.

Значението на човека и ролята му върху местните и културни ценности в

частност лозята и сортовете на България.

Търсене на нови пътища или добре познатите стари към изначалното.

19:30 ч – Гурме вечеря Chefs menu в ресторант Ла Кав
С включени лимитирани вина от избата на Шато Копса

11.09.2022

08:30 – 10:30 ч. Закуска с пенливо вино на блок маса в ресторант Зеланос

Насладете се на вкусно приготвени домашни предложения за закуска

Традиционен гроздобер на 10.09​

Винен Мастърклас с Иван Македонски

Празнична Програма

награда за набралия най-много грозде