Перфектното място за сватба през 2021
Сватба на открито на Шато Копса

Сезонът на сватбите е страшно близо, вече се задава на хоризонта. Вълшебна приказка, това е всичко, което искаме да бъде сватбата. Този празник на любовта е едно неповторимо събитие, изпълнено с любов, веселие и радост. Ние от Шато Копса ви каним да отпразнувате този ден в нашия арт хотел. Нашият екип ще се погрижи за всеки детайл, за да си тръгнете щастливи и доволни. Шато Копса може да сбъдне мечтите ви за едно магично сватбено тържество.

Организирането на мечтаната сватба е предизвикателство за всяка двойка. Мястото, на което самото сватбено тържество ще се проведе, обаче, е безспорно един от най-важните избори. Има няколко нетрадиционни места за сватба в България и нашето предложение е едно от тях. Вижте защо и се убедете сами.

Mечтаната сватба във винарна Шато Копса

Какво си представяте, когато чуете „сватба като от приказките“? Може би средновековен замък, или пък безкрайни лозя, огрени от слънцето? Хора, танцуващи под звуците на тематична музика или мириса на вино носещ се във въздуха? А защо не, всичко това накуп?

Ако търсите нетрадиционен, романтичен и запомнящ се сценарий за вашия специален ден, Шато Копса е идеалната дестинация. Замъкът Шато Копса се намира на върха на хълм, точно над селището Московец. Заобиколен от лозя, той предлага спокойна и елегантна атмосфера, която гарантира, че мечтаната ви сватба ще се превърне в реалност.

Шато Копса

Винарски комплекс с места за настаняване на вашите гости

Мезон и Шато Копса разполагат общо с 60 места за настаняване на вашите гости. Всяка стая, която предлагаме е обзаведена с любов и внимание към детайлите и може да бъдете сигурни, че гостите ви ще бъдат повече от доволни.

Двете сгради се намират една срещу друга и в случай, че решите да ангажирате всички стаи и в двете от тях, ще ограничим достъпа на външни посетители, за да не може нищо да ви обезпокои по време на специалния ви ден.

Сватба на открито

Освен идиличен пейзаж и приказна атмосфера, нашата винарна предлага различни възможности за провеждане на вашето специално събитие спрямо всеки сезон.

Нашият ресторант „Зеланос“, може да събере до 110 гости, което го прави изключително подходящ избор за вашето тържество ако предпочитате сватба в ресторант. Обединявайки вечния диалог между виното и изкуството, ще пренесем вас и вашите гости в един паралелен свят изпълнен само и единствено с любов.

Ако предпочитате сватба на открито, подходящи локации за ритуала са градината с рози и шадраван между двата хотела, терасите на ресторант „Ла Кав“ или лозята на шатото.

Ако пък предпочитате сватба до басейн, тази наша локация побира около 250 души и е перфектно за топлите пролетни, летни или есенни дни. Шато Копса е идеалното място за сватба на открито, тъй като разкрива вълшебната и тайнствена гледка към Розовата долина и ни напомня, че няма нищо по хубаво от това да си кажем „да“ под открито небе.

Богато меню

Ние от Шато Копса държим на качеството, затова всяко наше ястие е приготвено с внимание и любов. Винаги използваме свежи сезонни продукти, които нашият шеф внимателно и лично подбира от локални производители.

Менюто ни умело обединява различните култури и техните специфични вкусове. Залагаме на екзотични подправки и съставки, доставени ни от всички краища на света.

 

Лимитирана винена листа

Нашата лимитирана винена листа е в състояние да направи сватбеното ви тържество дори още по-специално. Тя включва единствено вина, произведени в Шато Копса. Само вие и вашите гости ще имате удоволствието да опитате ограничените серии вина от сингъл барели и реколти, които не се предлагат на пазара.

Внимание към всеки детайл

Нашата основна цел е да превърнем сватбения ви ден в едно красиво и незабравимо събитие. С нас може да планирате всеки един елемент – от избора на сватбен фотограф или сватбена агенция, менюто и винения лист до планиране на бюджета за сватбеното ви тържество.

За повече информация и сватбена оферта, може да се свържете с нас на тел.: +359 882 645 452

Или попълнете контактния формуляр на сайта ни: