В Средновековието залата за пиршества винаги е била сърцето на замъка. Там владетелите посрещали гостите си, радвали се на славните си победи, вдигали тостове с най-сладкото си вино. Пренесохме тази традиция за споделянето на хубавите моменти и празнуването на живота и в ресторант „Ла Кав“. Просторен и в същото време уютен, той разполага с 60 места. Менюто му отразява концепцията ни за космополитност и едновременно с това за семпло приготвяне на храната, защото сме сигурни в произхода и качеството й. Използваме свежи сезонни продукти, които нашият шеф лично подбира от градините и стадата на локални производители. Зехтинът идва специално за нас от остров Крит. От различни места по света в кухнята ни пристигат екзотични подправки и съставки за едно по-глобално кулинарно преживяване. Така в менюто ни се пресичат различни култури чрез своите специфични вкусове – агнешко с куркума, пъстърва в севиче стил с лайм, охлюви по бургундски.