Ресторант Зеланос

Вечният диалог между виното и изкуството пренесохме в нашия ресторант „Зеланос“.
Комбинацията от чаша свеж мискет или шардоне в компанията на гениалните картини на художници като Генко Генков, Енчо Пиронков, Димитър Казаков – Нерон, Димитър Киров ще ви отведе в различно измерение. Незабравимо е усещането, когато тези паралелни светове се сливат, за да докоснат едновременно небцето и сърцето ви.

В артистичната атмосфера, която създава ресторант „Зеланос“, елегантно е претопена и традицията на фамилия Минкови. Така в своя модерен прочит талпите от дъбови бъчви, в които е отлежавало нашето вино, оживяват като аплици върху стара тухлена стена с вълнуваща история. А колбите от лабораторията на винарната ни хвърлят меки отблясъци към миналото под формата на авангардни лампи. Бетон, дърво и плюш са материалите, които изграждат съвременния облик на „Зеланос“.

Менюто ни е отражение на глобалния тренд за по-леко и модерно хранене, подреждането на масите отразява идеята ни за sharing the food и за това, че виното е най-хубаво, когато се споделя с приятели.

Винената ни листа е лимитирана и включва единствено вина, произведени в Шато Копса. Само нашите гости имат удоволствието и привилегията да опитат ограничените серии вина от сингъл барели и реколти, изчерпани на пазара.

Рестрант „Зеланос“ може да събере до 110 гости, което го прави изключително подходящ избор за сватбени тържества или корпоративни събития.

За резервации: 0882 645 452

НАГОРЕ