Рисуване и Вино в Шато Копса

Рисуване и вино

Рисуване и вино носят в себе си хармонична връзка. Зелените хълмове с лозя, ароматният мириз и спокойствието са вдъхновение за твориците от край време, а днес Шато Копса ви дава възможност сами да изпитате това невероятно усещане да твориш!

Магията на Шато Копса се усеща още при първия поглед към величествения замък. Разположено в сърцето на Розовата долина, Шато Копса Ви връща към миналото на древните Траки, потапяйки Ви в една приказна атмосфера на история, изкуство и любов към виното.

Ние от фамилия Минкови имаме една единствена цел- да предоставим на клиентите ни нетрадиционен оазис, където сред красотата на безкрайните лозя да могат да забравят за останалия свят и да се насладят на вкусна храна, сладки разговори с приятели и разбира се, неустоимата компания на виното и любовта на Шато Копса. Всеки ден за нас обаче е предизвикателство, защото се стремим да създаваме нови начини за докосване до изкуството във всичките му форми…а какво по-прекрасно преживяване от откриването на скрит талант, който всеки от нас пази дълбоко в себе си?

Рисуване и виноРисуване и Вино в Шато Копса

Ако имате нужда да избягате от сивото и забързано ежедневие, да се потопите в магична атмосфера и да се отдадете на отпускащо занимание в приятна компания, резервирайте своето място за рисуване и вино в Шато Копса.

Независимо дали имате предишен опит с рисуване с маслени  бои или други пособия, или за първи път ще докоснете четка и платно, нашият художник ще се погрижи да откриете света на изкуството и да създадете не просто шедьовър, а спомен за цял живот.

Това, заедно с факта, че по време на рисуването ще имате възможност да дегустирате 3 вина от серията Зейла, и да чуете кратка история за всеки вид и за самото Шато, е гаранция, че в края на деня цветното и приповдигнато настроение ще е Ваш спътник където и да сте.

Вино и рисуванеРезервация за рисуване и вино в Шато Копса

Резервацията трябва да бъде направена не по-късно от 7 дена преди пристигането ви. Цената на предлаганата от нас услуга е 38лв. на човек и включва:

  • Прекрасна атмосфера, специално селектирана музика и много усмивки!
  • Висококачествено платно за рисуване и безвредни акрилни бои, които да Ви помогнат да излеете целия си скрит (или пък не) талант!
  • Дегустация на 3 вина от серията Зейла, който ще Ви докажат за пореден път любовта и отдадеността ни към изкуството да правиш вино!
  • Кратка история са всеки вид вино и за самото Шато, която ще запали още повече интереса Ви към винарството!
  • Уникална картина, която ще Ви остане спомен за цял живот!
  • Прекрасното усещане, че сте създали нещо неповторимо!

Заповядайте в хотелски комплекс Шато Копса, за да ви хванем под ръка в ръководтството за вино и рисуване. При нас артистизъм и любов към виното никога не липсват, а красотата на Карловския регион е неповторима. Не се чудете, а резервирайте вашето място сега, защото да твориш означава да бъдеш запомнен!