Перфектното място за тиймбилдинг
Перфектният тиймбилдинг в Шато Копса

Тийм Билдинг в Шато Копса

За Шато Копса?

Ние от фамилия Минкови вярваме, че с виното и приятелите не трябва да се правят компромиси. В тази връзка, какво по-добро място от винарна Шато Копса за сплотяването на вашия колектив и формирането на приятелски отношения между колеги, чрез един перфектен тиймбилдинг.

За нашите тиймбилдинг програми.

Тиймбилдинг програмите помагат на една група да се превърне в отбор, а специалните събития за формулиране на една „добре смазана машина“ заслужават и специално място.  Разположен на четвъртото ниво в хотел Шато Копса, нашият панорамен релакс лаундж предлага уютна атмосфера, приказна гледка и достатъчно пространство за провеждането на перфектното фирмено мероприятие. Ако не желаете да бъдете притеснявани, възможно е и наемането на цялата релакс зона, както и сервирането на храна и напитки.

Тиймбилдингът често включва колективни дейности или игри, които да извадят най-доброто от екипа, за да подобрят комуникацията, способността за сътрудничество и справянето с различни проблеми. Тиймбилдинг в Шато Копса, означава множество развлечения, които да сплотят екипа ви.

Развлечения и активности в Шато Копса

Винени дегустации

Винените дегустации са едно от събитията, на които всички колеги могат да споделят мнение и наздравица. Едва ли нещо може да сплоти една група по-добре от приятните разговори пред камина, в добра компания и хубаво вино. За вас предлагаме дегустация на различни вина, може да бъде и в комбинация с различни фермерски сирена и мед. Разгледайте нашите винени предложения в сайта на copsa.bg 

Рисуване и Вино в Шато Копса

Рисуването и пиенето на вино са две неща, които просто вървят ръка за ръка и доставят неистово удоволствие.

Шато Копса е идеалното място за провеждане на вашия тиймбилдинг, а картината, която ще ви остане за спомен, ако изберете Рисуване и вино в Шато Копса, ще ви гледа от стената всеки ден, напомняйки ви за позитивната среда, в която работите.

По време на рисуването, ще бъдете насочвани от художник, а дегустацията на три различни вина от серията „Зейла“, съпроводена с кратка история за всеки вид и за самото Шато. Ще ви накара да се почувствате не само като истински артисти, а и като професионални дегустатори на вино.

Спа и Релакс в Шато Копса

Уютната Релакс зона на хотела разполага с просторна финландска сауна, шезлонги за релакс с гледка към билото на Стара планина и масажна стая с принадлежащо й джакузи за комбинирани терапии. На разположение на гостите ни е високо квалифициран физиотерапевт.  Тук имате е мястото да се подложите на „signiture“ терапия с вино и Роза дамасцена. Изживяването е неповторимо и уникално по рода си.

Екстремни спортове в Шато Копса

Шамбала е един от най-добрите европейски центрове за екстремни спортове и медитация, а приключенския парк към него е най-големият в България. Ние от Шато Копса обичаме предизвикателствата и вярваме, че живота е прекалено кратък за да не му се наслаждаваме с хубаво вино и незабравими емоции.

Поради тази причина, от дълги години ние работим съвместно с екипите на Скай Камп и Шамбала и организираме за нашите гости:

  • Полети с парашут
  • Тандемни полети
  • Полети с делтапланер или пара-планер
  • Пътуване по пътническата въжена линия Sky Lift
  • Катерене по лентови стълби
  • Спускане по въже
  • Планинско колоездене и др.

Лов в Шато Копса

Частта на Средна гора, в която се намира Шато Копса е едно от най-красивите и богато залесени кътчета в България. Поради тази причина, по предварителна заявка, ние от Шато Копса организираме различен тип лов- за елени, сърни, лисици, диви свине.

Ако имате желание да организирате едно по екстравагантно фирмено мероприятие, Шато Копса ще се погрижи за всичко, от подсигуряването на опитен гид- ловец, до превозването с оф-роуд джипове. Ловът в Шато Копса е прекрасен избор на нестандартна активност за вашия тиймбилдинг.

Тийм Билдинг във Винарски Комплекс Шато Копса

Разходка с файтон в Средновековието

Можете да опитате разходка с файтон из лозята и природата, която ще ви върне години назад и ще събуди неповторимо усещане за миналото. За любителите на силни усещания се предлагат екстремни спортове. За поддържане духа на Средновековието пък може да си подарите конна езда.

Разходка в местността

В края на престоя пък може да минете през някои от историческите градчета, които се намират в района като Сопот, Карлово или Калофер.

Всички знаем, че след едно събитие на споделени приятни емоции, леещо се вино, вкусна храна и релакс, всеки екип ще се върне с двойно по-голяма мотивация за работа, лична организираност  и уважение към своя ръководител. Не съществува по-подходящо място за тиймбилдинг и обучения на екипа с всички екстри от Шато Копса и Мезон Копса.