Шато Копса – перфектното място за тиймбилдинг

Ние от фамилия Минкови вярваме, че с виното и приятелите не трябва да се правят компромиси. В тази връзка, какво по-добро място от винарна Шато Копса за сплотяването на вашия колектив и формирането на приятелски отношения между колеги, чрез един перфектен тиймбилдинг.

Тиймбилдинг програмите помагат на една група да се превърне в отбор, а специалните събития за формулиране на една „добре смазана машина“ заслужават и специално място.  Разположен на четвъртото ниво на Шато Копса, нашият панорамен релакс лаундж предлага уютна атмосфера, приказна гледка и достатъчно пространство за провеждането на перфектното фирмено мероприятие. Ако  не желаете да бъдете притеснявани, възможно е и наемането на цялата релакс зона, както и сервирането на храна и напитки.

Тиймбилдингът често включва колективни дейности или игри, които да извадят най-доброто от екипа, за да подобрят комуникацията, способността за сътрудничество и справянето с различни проблеми. Тиймбилдинг в Шато Копса, означава множество развлечения, които да сплотят екипа ви:

 

Лов в Шато Копса

Частта на Средна гора, в която се намира Шато Копса е едно от най-красивите и богато залесения кътчета в България. Поради тази причина, по предварителна заявка, ние от Шато Копса организираме различен тип лов- за елени, сърни, лисици, диви свине.

Ако имате желание да организирате едно по екстравагантно фирмено мероприятие, Шато Копса ще се погрижи за всичко, от подсигуряването на опитен гид- ловец, до превозването с оф-роуд джипове. Ловът в Шато Копса е прекрасен избор на нестандартна активност за вашия тиймбилдинг.

 

Екстремни спортове в Шато Копса

Шамбала е един от най-добрите европейски центрове за екстремни спортове и медитация, а приключенския парк към него е най-големият в България. Ние от Шато Копса обичаме предизвикателствата и вярваме, че живота е прекалено кратък за да не му се наслаждаваме с хубаво вино и незабравими емоции.

Поради тази причина, от дълги години ние работим съвместно с екипите на Скай Камп и Шамбала и организираме за нашите гости:

  • Полети с парашут
  • Тандемни полети
  • Полети с делтапланер или пара-планер
  • Пътуване по пътническата въжена линия Sky Lift
  • Катерене по лентови стълби
  • Спускане по въже
  • Планинско колоездене и др.

 

Рисуване и Вино в Шато Копса

Рисуването и пиенето на вино са две неща, които просто вървят ръка за ръка и доставят неистово удоволствие.

Шато Копса е идеалното място за провеждане на вашия тиймбилдинг, а картината, която ще ви остане за спомен, ако изберете Рисуване и вино в Шато Копса, ще ви гледа от стената всеки ден, напомняйки ви за позитивната среда, в която работите.

По време на рисуването, ще бъдете насочвани от художник, а дегустацията на три различни вина от серията „Зейла“, съпроводена с кратка история за всеки вид и за самото Шато, ще ви накара да се почувствате не само като истински артисти, а и като професионални дегустатори на вино.