Насладете се на незабравима почивка

Нощувай в
ШАТО
КОПСА

Шато Копса

Семейният хотел, въплътил се в облика на истински замък от приказките, отваря врати през 2008 гoдина, за да се превърне в гостоприемен дом и емблема на Шато Копса. Това е място, в което съхраняваме традициите, най-доброто си вино и изкуството да посрещаме скъпи гости. Избрахме да го изградим от изцяло автентични материали, по проект на арх. Жеко Тилев, и следвайки средновековните канони. Масивните му каменни стени са опасани от стогодишни греди, а високите изсечени прозорци добавят към удоволствието от виното и това от красивата гледка към лозята ни.

Предишна
Следваща
БУТИКОВА СТАЯ "МЕРЛО"
БУТИКОВА СТАЯ "МИСКЕТ"
БУТИКОВА СТАЯ "КАБЕРНЕ"
БУТИКОВА СТАЯ "ШАРДОНЕ"
СУИТ "МУСКАТ"
Предишна
Следваща

Хотел

Стаи & Суити

Зад суровата фасада Шато Копса крие еклектичен и изтънчен интериор. Замъкът ще ви приюти в 4 бутикови стаи и един апартамент делукс, а под величествените сводове на първия му етаж ще ви посрещне ресторант „Ла Кав“ и неговото вкусно меню. Кристални полилеи от Мурано, флорентински плюш и коприна, антични декорации, мебели от масивен дъб, мрамор от Зимбабве, постели от египетски памук – духът на Минкови и страстта към виното са пресъздадени във всеки детайл на дизайна. Затова отделните стаи носят името и представя букета на петте сорта грозде, които отглеждаме: мускат, шардоне, мискет, мерло, каберне совиньон.

Ресторант
Ла Кав

В сърцето на замъка се намира нашият ресторант Ла Кав – където пиршествата с хубаво вино и вкусна храна ще ви пренесет в друга епоха. Само тук ще имате удоволствието и привилегията да опитате ограничените серии вина от сингъл барели и реколти, изчерпани на пазара

Предишна
Следваща
Предишна
Следваща

Панорамен лаундж

На последното ниво на Шато Копса се намира нашият панорамен релакс лаундж и в него ще се почувствате като истинска кралска особа. Най-вече, ако сте в мраморното джакузи, откъдето пред погледа ви се простира безкрайният хоризонт, зелените склонове на планините и тихото море от лозя.

Винарска изба

В каменните основи на средновековния замък вградихме нашата винарска изба. Тук, във френски, американски и български дъбови барели, отлежават най-добрите ни селекции. Именно тук може да насладите на автентичните ни винени турове и винени дегустации.

Предишна
Следваща