Мезон и Шато Копса

Тиймбилдинг

Изграждането на сплотен екип е изключително важно за всяка една фирма и какъв по-добър начин от организирането на тиймбилдинг? Ако търсите място с разнообразни възможности за развлечения насред природата, то Шато Копса е идеалната дестинация за вас.
Предишна
Следваща
Предишна
Следваща
Мезон и Шато Копса разполагат общо с около 60 места за настаняване на вас и вашите колеги. Ако решите да ангажирате стаите и в двата хотела, ще ограничим достъпа на други посетители, за да не бъдете обезпокоявани по време на вашия тиймбилдинг.
Винарната на Шато Копса и заобикалящата я Розова долина предлагат различни възможности за всички предпочитания. Ако сте интересувате от активности на закрито, то може да посетите винените ни дегустации, където да пробвате нашите бутикови вина. Няма значение дали сте просто любител на виното или пък познавате добре различните сортове и реколти, дегустациите в Шато Копса със сигурност ще бъдат едно вълнуващо преживяване за вас и вашият екип.
Предишна
Следваща
Локацията ни предлага прекрасни условия и за любителите на природата и активностите на открито. Историческите градове на Карлово и Сопот се намират в непосредствена близост до Шато Копса, а Розовата долина предлага идеални условия за разходки в природата. Когато времето го позволява в района могат да се организират и много други развлечения като разходки с файтон, делтапланеризъм, парапланеризъм и конна езда. Независимо от вашите предпочитания, ние ще се погрижим за това вашият тиймбилдинг да се превърне в едно незабравимо преживяване за вас и вашия екип.

За повече информация и резервации: 0882 645 452

Фамилна изба Шато Копса

За резервации: +359 882 645 452
GPS координати: +42° 38′ 51.87″, +24° 42′ 22.55″
Община Карлово

Офис в София

За информация: София 1700, кв. Витоша, ул.”Емануил Попдимитров” 13
Телефон: +359 884 543 082