Шестстепенно Гурме Меню и дегустация на вината Зейла и един купаж

  • Зейла Карловски Мискет - вино, създадено от Червен Мискет, сорт изключително характерен за Розовата долина

    В добавка - Салата "Копса" с микс от зелени салати, чери домати, кубчета моцарела, препечени кедрови ядки и босилеково песто
  • Шато Копса Кюве блан - купажно вино от високия клас вина на Шато Копса, създадено от купажиране на сортовете Миксет, Мускат и Шардоне

    В добавка - Охлюви по Бургундски с масло и билки
  • Зейла Мускат - вино с изключително интензивни аромати, създадено от сорта Мускат

    В добавка - Пъстърва с филирани бадеми и черен ориз със стафиди
  • Зейла Мерло – вино създадено от 100% мерло

    В добавка - Руладин от заешко с пюре от червена чушка
  • Зейла Каберне Совиньон – вино създадено от 100% Каберне совиньон

    В добаавка - Телешко контрафиле, печено на бавен огън, с резен печен картоф и манатарка
  • Гроздово бренди Росалза, отлежало 5 години в дъб

    В добавка - Домашно приготвен шоколадов трюфел
  • Цена

    75 лева /човек/ мин. за 2 човека

За резервации: +359 882 645 452

НАГОРЕ