Майсторски клас ''Винени Посоки'' - от виненият експерт Иван Македонски

Скъпи приятели, с радост искаме да Ви съобщим, че можем да Ви поканим на нов майсторски клас с Иван Македонски, който ще се състои през Септември по време на Гроздобера в Шато Копса!

Този път тематиката ''Винени посоки България'' ще ви пренесе в 8 различни български винени района, а Иван Македонски ще ви научи на изкуството да дегустирате вино като професионалисти.

Иван Македонски, винен експерт, който през последните 8 години води курсове на различна винена тематика в CASAVINO и реализира майсторски класове и авторски проекти, свързани с вино и храна.
Провежда семинари и лекции в НБУ.

Иван Македонски сомелиер

За себе си Иван Македонски казва, че да се занимава с вино е негова сбъдната мечта! Професионално започва да се занимава първо в гимназията, а след това и по време на следването си в УХТ – Пловдив.

Тогава започва да осъзнава, че не е лесна работа, но пък изключително интересна. Има късмета да попадне на едни от най-добрите места, където виното и храната се почитат повече от обикновено (както у нас, така и в чужбина).

Среща хора, които събуждат у него интереса към тази професия и му помагат да разбере, че дегустирането не е само да държиш и въртиш чашата, а че трябва да мислиш, да откриваш, да предизвикваш сетивата си.

Датa на обучението : 26.09.2020

Място : Шато Копса 

Цена: 75лв/човек

*ВАЖНО! За гостите по време на уикенда за Гроздобера, цената е 65лв на човек!

ПРОГРАМА

I част (16:00-17:30)

Северозападна България

Дунавска Равнина

Черноморие

Розова Долина

*дегустация на 4 вина

II част (17:30-18:30)

Сакар

Източна Тракия

Западна Тракия

Долината На Струма

*дегустация на 4 вина

 

Впуснете се в по-различно приключение, което не само ще ви достави удоволствие, но и ще надгради Вашата винена култура!

НАГОРЕ Top