Празникът на виното!

 

Седмица на виното в Шато Копса

 

Националната седмица на виното се празнува у нас веднъж годишно през пролетта. Участващите в района на Карлово са хотелски комплекс Шато Копса, нашите безценни гости, виното и любовта. Това е седмицата на две наистина могъщи сили- виното и любовта, тази връзка е сладка и славна едновременно. 

 

По време на Седмица на виното, винарска изба Шато Копса предлага групова дегустаця на вина от нашата изба. Wine Week с времето се превърна в първокласно събитие за винарите, лозарите и почитателите на гроздовата, божествена напитка наречена вино. Всяка година при нас публиката през седмицата на виното се увеличава, затова ние сме изключително развълнувани от тазгодишното, многоочаквано събитие на виното. 

 

седмица-на-виното-в-шато-копса

Виното за Шато Копса

Да правиш хубаво вино е изкуство, убедени сме ние, от фамилия Минкови, особено когато в него плуват сладките сокове на хилядолетна история. Разцъфнало в сърцето на Розовата долина, нашето Шато Копса черпи знания и вдъхновение от земите на древните траки, известни с превъзходното си вино. Те вярвали в божествения му произход, празнували силата на еликсира с мистични ритуали и диви пиршества в чест на бог Дионис. Междувременно станали едни от най-добрите майстори на вино в Европа - наследство, пренесено през вековете и до днес. За нас виното е история, любов и разбира се вдъхновение. 

 

Заповядайте, за да отпразнуваме заедно деня на виното и любовта, да си припомним усещането от техната компания и близост, за да тръгнем по стъпките им още веднъж. 

 

Сред огромните бъчви и сумрачна светлина на свещи ще се откъснете от действителността и ще се пренесете сред лозята на Розовата Долина, усещайки букет от горски плодове, канела, индрише и билки, експлозия от вкусове и аромати, от които вашето небце кара въображението ви да полудее. 

 

Станете част от празника на виното и обичта заедно с нас в прекрасния замък Шато Копса. Мястото си можете да запазите в периода 08.04.2021/14.04.2021 в комплекс Мезон и Шато Копса за минимум 2 нощувки. 

 

За всички наши скъпи гости на Шато Копса, ние се погрижихме да създадем условия за

един безопасен престой сред природата на Розовата долина и същевременно да

осигурим комфорт и спокойствие. Ние спазваме всички предписания и препоръки на

Министерството на Здравеопазването. Помещенията се дезинфекцират и залепват, за

да сме сигурни, че можем да ви предпазим в това несигурно време.

 

Направете своята резервация за седмица на виното -едно незабравимо изживяване. 

 

Ние ви очакваме! 

 

Направете своята резервация!

НАГОРЕ Top