Мезон и Шато Копса

СВАТБИ

Представете си сватба като в приказките – със средновековен замък, безкрайни лозя, огрени от слънцето, и файтон, който бавно минава под зелената им арка. Ако търсите нетрадиционен и романтичен сценарий за своя специален ден, Шато Копса е идеалната дестинация. Предлагаме ви спокойна и елегантна атмосфера на магично място, към което можете да добавите и личния си почерк.
Предишна
Следваща
Предишна
Следваща
Мезон и Шато Копса разполагат общо с около 60 места за настаняване на вашите гости. Ако решите да ангажирате стаите и в двата хотела, ще ограничим достъпа на други посетители, за да не бъдете обезпокоявани по време на частното ви събитие.
Винарната ни със своя идиличен пейзаж и лежерна атмосфера предлага различни възможности за всеки сезон. Ако предпочитате сватбата ви да е на открито, подходящи локации за ритуала са градината с рози и шадраван между двата хотела, терасите на ресторант „Ла Кав“ или лозята на шатото.
Предишна
Следваща

Перфектно за топлите пролетни, летни или есенни дни е пространството около басейна, което може да събере около 250 души. То разкрива поетична гледка към Розовата долина, а ние го преобразяваме във вълшебен декор с шатри, дълги маси в Тоскана стил, изискани бели покривки, високи свещници, тематична декорация и сцена.

Дали ще дадете свещения си обет в най-тесен кръг, на впечатляваща церемония или ще се спрете на традиционния български ритуал – с лично отношение и професионализъм ние ще превърнем сватбения ви ден в красиво събитие, което всички ще помнят.

С нас можете да планирате всеки детайл – от менюто и винения лист до избора на диджей или сватбен фотограф.

За повече информация и резервации: 0882 645 452

Фамилна изба Шато Копса

За резервации: +359 882 645 452
GPS координати: +42° 38′ 51.87″, +24° 42′ 22.55″
Община Карлово

Офис в София

За информация: София 1700, кв. Витоша, ул.”Емануил Попдимитров” 13
Телефон: +359 884 543 082