
ДЕГУСТАЦИЯ НА "Шато Копса Алегро"
1. Шато Копса Совиньон Блан Сингъл Винярд + Бял
шоколад с лимон u nopmokaл
Белият шоколад, който използваме, е също с млаяко
от Италианските Алпи, а сладостта му кореспонди-
ра със свежия цитрус на лимон u портокал, с които
щедро поръсваме хрупкавите парченца.
2. Страдивариус Блан + Шоколад с
подправки и джинджер
Шоколад със Сингъл ориджин шоколад с произход Гана
и ароматни подправки към кадифено-топящия се вкус
на този изключително висок клас шоколад добавихме
микс от топли подправки-канела, карамфил, кардамон,
малко индийско орехче и джинджър, за завършек.
3. Алегрия Мерло + Шоколад със сушени сливи и орехи
Шоколадови барчета с шоколад с 54% какаово съдър-
жание от Венецуела и Еквадор, сушени сливи и орехи.
Класическа комбинация от тъмен шоколад, натурално
сладки сушени сини сливи u хрупкави орехчета.
Ние сами изпичаме орехите преди влагането им в
шоколадите ни, за да са хрупкави, вкусни и да избегнем
примеси, съдържащи глутен.
4. Страдивариус Селекшън Руж + Млечен шоколад с
натурална черна череша
В основата му влагаме изтънчен млечен шоколад с
мляко от Италианските Алпи.
Добавихме натурални сушени череши за лека киселин-
ност и розов пипер за пикантност и аромат.