С ДЕЦА НА ПОЧИВКА: СЪВЕТИ ЗА ПРИЯТНО СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

С ДЕЦА НА ПОЧИВКА. КАК ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ, КОГАТО СТЕ С ДЕЦАТА НА ВАКАНЦИЯ?

Да! Удовлетворяваща почивка с деца е напълно възможна, независимо от преобладаващото мнение в обратното, защотот тогава, когато имате битуково вино и вана близо до вас- лесно можете да си починетте. Може би за някои от вас деца и почивки са антоними и няма как да ги вкараме под един общ знаменател. Въпреки това ние от Шато Копса имаме няколко предложения, които ще направят вашата ваканция незабравимо изживяване и ще ви убедят, че можете да си отпочите дори с деца на ваканция.

ПРЕДИ ВСЯКО ПЪТУВАНЕ

3 златни правила, които да следвате, за да се получи прекрасен престоя за всеки член на семейството:

 • Вземете дрехи за вас и децата, които можете да изцапате. Все пак идеята е да се забавлявате, нали?!
 • Подгответе багажа за пътуването още от предния ден, за да се улесните и да тръгнете в добро настроение, отпочинали и готови за приключения.
 • Не забравяйте да вземете любимата играчка или предмет на вашите деца.
 • НАЙ-ВАЖНОТО от всички правила – Децата трябва да се изморят и забавляват, за да си починем ние.

Открийте тайната на приятните пътешествия с вашите деца и се насладете на момента.

КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ДЕЦАТА: 

 • Детски кът за малки авантюристи. В хотел Шато Копса има чудесен детски кът, в който по-малките малчугани да се развихрят и да проявят въображение за игри.
 • Басейн. На къде без басейн, ако сте с малките? Любовта на хлапетата към водата е неоспорима.
 • Конна езда. Разбира се, ние сме подготвени да удовлетворим желанията и на най-смелите и решителни деца. Ферма “Подковите” е в непосредствена близост до Шатото. След една хубава разходка из Подбалкана, децата могат да бъдат зарадвани дори още малко с конна езда. Стига да са смелчаги!
 • Колоездене – Почитателите на колоезденето могат да се спуснат под склоните на Средна Гора, където теренът е интересен, а гледките вдъхновяващи!

КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ГОЛЕМИТЕ: 

 • Дегустация на вино, сирене и мед. 3 вида мед от местен производител- букет, лавандула и манов. 3 вида сирене и кашкавал от български местен производител. Оставихме последното за накрая, защото е най-сладкото- 3 вида вино от бутиковата изба на Шато Копса, отглеждано грозде с внимание към детайла и любов към виното.
 • Гурме вечеря в невероятния ресторант “Ла Кав”. Препоръчваме ви да опитате и специалитетите от прясно уловен дивеч- фазани, яребици или зайци. Не пропускайте да подсладите гостуването си и с порция домашна нуга със сладко от грозде каберне совиньон от лозята на Шато Копса- десерт, превърнал се в запазена марка на „Ла Кав“.
 • Релакс и спа зона. Тиха стая с топла и приятна обстановка, нежна и леко галещата сетивата музика, респектиращата, красива гледка към Стара Планина- това ще откриете в релакс зоната на Шатото. Вътре в стаята можете да се насладите на финландска сауна, джакузи и спа шезлонги. Но най-невероятно изживяване е “signature” масажът на терапевтите- специалисти с вино лечение и Роза дамасцена.

КАК ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ ЗАЕДНО? 

 • Гроздобер. Ако успеете да ни посетите през септември по време на гроздобер, тази година събитието ще бъде по-хубаво от всякога. В периода 18-20-ти септември, всеки един от вас, ще има възможност да се възползва от нашия нов пакет „Гроздобер“. Тази година на 19.09 ние ще покажем любовта си към виното и българските обичаи, като част от винените традиции, ще бъде мачкане на гроздето с крака. Нали ви казахме да си вземете дрехи, които можете да изцапате! Несъмнено и вие, и децата ще се забавлявате в тази активност, която е уникална по рода си.
 • Разходка из винените лозя с файтон. Всяко дете е чело поне една приказна книжка, в която принцове и принцеси от различни страни се наслаждават на разходка с файтон. Този античен обичай може да бъде интересен за децата и романтичен  за възрастните. Определено е изживяване, което да спечели цялото семейство.
 • Рисуване и вино. Една от най-модерните тенденции, за последните няколко години свързана с виното е рисуване и вино. Нашите експерти ще ви помогнат да се насладите на всеки един миг от това изживяване и да си тръгнете с картина- шедьовър, направена с общите усилия на вас и детето ви.
 • Празник на Лавандулата – Посетете ни по време на празника на Лавандулата. В нашия регион това е наистина голям празник с цялостна програма и придружен с традиции, специфични за региона на Розовата Долина. Заповядайте в Шато Копса, за да преоткрием заедно красотата на царицата – Роза и феята на цветовете – Лавандулата.

 

Ние ви очакваме с нетърпение и сме подготвени добре да ви помогнем да се насладите на една незабравима семейна почивка!